top of page
Sophie Garcia1.jpg

HEJ,

Välkommen till min sida!

Jag heter Sophie Garcia

Passion i det jag gör. Inte bara ett jobb

Snapshot

CV

Färdigheter och bedrifter

Januari 2014 – Nuvarande

ART DIRECTOR & FOTOGRAFZINGTON

Dåvarande Caremont (genomgick namnbyte 2019). Huvudansvar för allt grafiskt material samt produktionen. Fotograf för all vår kommunikation, hemsidan, nyanställda och event. Var även under 3års tid eventansvarig för alla större evenemang internt, kundevent och rekryteringsevent.

Juni 2016 –
nuvarande

DESIGNER & FOTOGRAFSOPHIE´S PICTURES

Jag älskar att fota och har från början bara varit en hobby för mig. Startade företaget efter att fått flera förfrågningar om foto- och designjobb. Alltid kul och utvecjklande att kunna ta några fotouppdrag utöver mitt "vanliga jobb".

2011 –
september 2012

SÄLJAREBOOKATABLE

Ville få en ny utmaning och prova på försäljning mot företag. Jag sålde bordsbokningssystem mot restauranger. Samt höll utbildningar i systemet.

Oktober 2008 – december 2010

SÄLJCHEFSECTOR ALARM

Att gå ut och knacka dörr när det går dåligt och det är -10grader ute är svårt mentalt. Därför var en av mina viktigaste arbetsuppgifter att motivera och peppa säljarna. Men även säljutbildning och rekrytering var viktigt för att säljarna och teamet skulle lyckas.
2008 - 1:a. Flest försäljningar under hela året i Sverige.
2009 - 2:a. Nest flest försäljningar i Sverige

December 2007 – oktober 2008

SÄLJARE
SECTOR ALARM

100% provision via knacka dörr samt mässförsäljning. För att lyckas så skulle jag säga att ha rätt inställning är allra viktigast! Men även engagemang och ett genuint intresse av att hjälpa kunden. Tack vare min inställning och mina höga mål, så lyckades jag sälja flest larm i hela Sverige under 2008.

UTBILDNINGAR

Grafisk kommunikation

Medieskolan/Medieinstitutet 2012 -  2013

Studio fotografering

Modell, ljussättning och produktfotografering.

Art director

Berghs 2019

Sälj- och ledarskapsutbildning

Sector alarm
Anpassat ledarskap och grupppsykologi.

Ledarskapsutbildning DISC

DISC-analys är ett verktyg som används för att utveckla självkännedom och kommunikation. Verktyget används för att få en ökad förståelse för människors olika sätt att interagera med varandra, och är av stort värde i situationer som vid individ-, ledarskaps- och grupputveckling.

VAD MER?

Passion och engagemang är två viktiga ingredienser

Boulders on the Beach

CSR ANSVARIG

Photographing

SKAPA SAMMANHÅLLNING

Mountainous Landscape

HÅLLA KURSER I FOTOGRAFERING OCH PHOTOSHOP

Samhällsansvar

Vad kan vi göra för andra? Vi ville på Zington (dåvarande Claremont) hitta ett projekt där vi kunde göra skillnad, men som också lirade med våra värderingar. Vi startade ett 2årig projekt i en indisk by. Meningen var att de efter 2år skulle vara helt självförsörjande. Jag var tillsammans med en kollega ansvarig för detta projekt. Vi åkte även ner till Indien för att dokumentera, jag som fotograf och min kollega som skribent.

Gemenskap på arbetsplatsen

En arbetsplats med glädje och härliga kollegor, visst är det fantastiskt? För att skapa det eller bevara det, så är det viktigt att ha en stark gemenskapen. Då största delen på min nuvarande arbetsplats är konsulter, så ses man inte så ofta. Jag skapade ett team och vi tog fram koncept för tema aw:n, vi sprang lopp tillsammans och hittade på annat kul som klättring, brännboll, julpyssel med familjen m.m. Detta var något som jag drev utöver mina arbetsuppgifter

Kontakt

Det lilla extra

Ja brinner verkligen för fotografering och jag älskar att få dela med mig av mina kunskaper. Så jag satte ihop en nyörjarkurs för fotografering samt en kurs för Photoshop som jag höll ett par gånger per år på Zington utöver arbetstid.

Kontakt
resor_sophies-pictures111.jpg

PORTFOLIO

bottom of page